Ibland blir det många och ibland inga...

Inlägg alltså. Ridningen har varit lite halvdan sista dagarna men igår var jag och min älskade på en tur i skogen. Han provade en westernsadel så han kände sig lite tryggare där uppe på vackra Qulmin.

Emil fick ha på sig en äldre allround för jag vågade faktiskt inte rida ut utan sadel eftersom han har så mycket gas nu och absolut ingen broms.

Ibland önskar jag att min prins vore lite enklare. Han är komplex om man säger så och har sina egenheter. Det är liksom inte bara att sätta sig upp och rida. Qulmin däremot han är rätt enkel. Lugn i munnen och reagerar på det mesta.

Nåväl vi fick oss iaf en härlig tur ut i skogen, skritt och lite trav blev det och sambo var mer än nöjd och började planera för långritt ända till Ryssbält. Trist bara att det inte går att rida direkt i skogen utan att man måste följa stora vägen 5 km först.



Idag har jag stökat för tonårskalas, bakat tårta mm, så snart rymmer vi hemifrån och lämnar tonåringarna hemma ensamma. Men jag hoppas dom sparar en liten bit åt mig för den ser sååå god ut.

Nå trevlig lördag till er.