Renovering!

Jag börjar verkligen tröttna på renoveringen, men det blir så fint så fint.Vi började ju före jul med att skicka in lyckorna i köket på omlackring, beställde bänkskivor, diskho och "kitschen wall" för att täcka de gamla fula kakelplattorna.
 
Strul nummer 1: 
Luckorna hämtas strax innan nyår. Efter 1 vecka så såg flera ut så här:
 
 
Skittråkigt men SANT. Vi har fått bråka hit och dit med firman som gjort det och har nu förlikat oss med att förlora typ 3500kr på ett jobb som vi inte är nöjd med. Det SUGER!!!! Men men, vi har förlikat oss och ja, bara släppa och gå vidare. Nu har vi hittat luckor istället så får vi väl hoppas att det blir bra till slut.
 
Strul nummer 2:
"Kitschen Wall" skickades tillbaka och fick då ett mejl om att alla skivor var skadade och ingen ersättning skulle vi få - 6000kr där. Inte Bygghemmas fel utan leverantören. Men Bygghemma förstod att vi packat varorna enligt regler och även lite till, och vi slapp betala. Puh.
 
Nu har vi iaf fått upp kakel, nästan alla tapeter (måste köpa en ny rulle då det tog slut), bytt bänkskivor, diskho, ugn och spis. Bara några små justeringar kvar mao och jag börjar se ljuset i tunneln. 
 
Gasolspisen måste kopplas in, kaklet behöver fogas, lite lister behövs och ja sen så är nästan allt klart, förutom att vi måste beställa nya luckor då ;) 
 
 
De nya tapeterna :D Jag är riktigt kär i dom. Men som sonen sa - dessa har man antingen i sovrum eller i toalett.... inte i ett kök :p 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: