Jag vill ha blommig falukorv till lunch.....

Fast det bidde ingen blommig falukorv utan Petterssons magra och det blev inte heller till lunch utan till sen sen middag.
Blev kvar lite längre på jobbet. Har ju halkat efter lite eftersom mina aktiva dagar denna månad har varit få....  Det har varit resor och annat. Ja och så har ju prinsen haft vattkoppor.
Ja så resultaten suger rejält och därför får jag hugga i ordentligt nu för att skapa en bättre grund för nästa månad och även övriga månader. Det är mitt ansvar och ingen annans att se till att jag kommer på fötter igen och jag brukar lyckas med det jag bestämmer mig för.

Nå väl hemma i mitt egna Villa Villekulla har jag haft en "egen tid" dag. Vikt tvätt, diskat, betalat räkningar suck suck och packat resväskan för i morgon ska vi på konferans och jag är övertygad om att den blir så bra som vi gör den till. 
 
Ska iaf bli skoj att samlas hela truppen och få göra något roligt tillsammans och inte bara jobb jobb jobb.

Äsch.... nu till nåt mysigare. Tog mig ett hett skumbad med min nya anka som fungerar som badkarspropp. Tänt ljus och en brasa som sprakar i öppnaspisen. Hur skönt är inte det då? Hur skönt som helst kan jag lova, även om jag saknar darling. Gjorde en smörgås och såg att glöden var riktigt fin så jag skar upp 2 skivor korv och grillade över glöden tills de var färdiga att stoppa ner i magen.
Mums fillibabba..........  och myspys för hela slanten.

Nu är jag trött och dags att gå och sova.
Ha en underbar kväll, natt och helg, så hörs vi om några dagar när jag återvänt från Lappland.

// Jessan

PS.... jag har en pirrande känsla i maggropen... något spännande händer i mitt liv. Något riktigt spännande. DS!