Westernridning idag!

Vaknade kl 8 när solstrålarna letade sig igenom sovrumsgardinen. Härligt att få vakna så och härligt att sitta i soffan med en kaffe och höra mina troll som smyger sig upp och tassar ner för trappan som knarrar så där som det gör i gamla hus. Vi hjälptes åt med frukosten och sedan drog jag till stallet. Jag sadlade gossen med westernsadeln och drog ut i den härliga solen men med fara för värmeslag så tog vi det lugnt men en otroligt härlig ridtur, bara jag och min vän. Gjorde sedan alla höpåsar klara för resten av veckan, ännu en gång, men nu kan ingen annan använda upp dom för vi har alla jourer tills vi flyttar Emil i morgon, YES Jag tycker att det är lite trist att man gör saker i förväg för att underlätta för sig själv, men sedan så är det någon annan som drar nytta av det istället.

Efter att pysslandet var klart i stallet drog jag till nya stallet, dit vi flyttar i morgon. Gud så skönt det ska bli med nytt stall och ett normalt liv. Men jag vill också flytta, flytta hem till Kalix och mina barn. Har ett hus på lut och en stallplats åt gossen. Vill så det värker! Varför? Saknar mina barn, saknar pengar och saknar ett normalt liv utan att leva i ovisshet. Jag vill landa och ha båda fötterna på jorden, vill har råd att unna mig saker och vårda relationen. Det är vad jag vill!

Nu ska jag dra till stallet och utfodra betfor. Trots att vi skrivit upp alla jourer så blev dom strykna och vi fick ta hela torsdag och fredag istället. Så här sitter jag och är bitter, för barnen kom ju igår och det är luleåkalas men vi får stressa som vanligt för att hinna med allt.
// Jessan

PS! Bilderna på Gossen snodde jag från "Alex" men jag tror inte det gör något ;)!