Igår var en sorgens dag.....

Eller kanske inte. Var med lilla Frasse till veterinären och vaccinerade. Vi gjorde två flugor på smällen och gav honom en hormonspruta så vi får väl se om den hjälper mot hans lite halvpsykotiska beteende när han möter tjejer.

Annars hade jag en himlars mysig dag. Först hade jag kusinbesök och sedan veterinärtid. Efter det tog mig faktiskt hemifrån och åkte till Ryssbält och hälsade på finaste EPH. Där borta kan man faktiskt säga att man är på riktiga landet. Hundarna springer fritt där ute och man behöver inte oroa sig för att de ska göra något annat än att bada i deras äckliga damm ;)!

Efter det åkte jag hem till farmen och tog ut prinsen som igår gjorde så att jag fick kill i näsan och tåren kom nästan i ögonvrån. Vi fick till uppkortningarna ordentligt och han samlade massor med energi i steget och enbart med att jag spände tonus och höjde handen pyttelite.

Ja jag vet......... det låter som väldigt lite men för mig är det ett stort framsteg, ett stort steg mot vart vi skall i framtiden.

Red bara en kort stund för vi hade fått rätt energier...... och gud så jag älskar den hästen.