Who is "slutty Susan"?

Ja det ska jag förklara för er. Hon  är en blandning mellan Rizzo och Sandy i filmen Grease. Klädd i svart topp, glansiga tights, höga slingback pumps, lackbälte i midjan och pärlor i öron, runt hals och runt handled. Kallas "Slutty" för att hon jagar sin livs kärlek, den kända "Dan Dragnet" och hon kan gå över lik för att få honom.

Njaeeeeee fantasin skenar iväg lite men Slutty Susan var rollen jag fick på förra helgens party "Mord vid grillen".Darling fick rollen som skådisen Dan Dragnet och var jättesnygg i svart kostym och hatt.  En annorlunda fest som var otroligt välarrangerad av värdarna Dolly Dynamite och Dazzling Dan. Uppdraget var att lösa ett mord som begåtts och festen fick inte börja förrän mördaren avslöjats. Gissa hur skoj det var? Sugar Sandy, Barbie Q, Chubby Cheddar och Ivan Sputnik var några av de misstänkta.

När festen väl startade stod Dazzling Dan för musiken som nästan bara var -50 och -60 tals musik. Pergolan var utsmyckad med lampor i olika färger, LP skivor dinglade ovanför oss likväl som discokulorna som fick oss att känna oss som stjärnor när vi ställde oss upp och sjöng karaoke.

Jag och darling hade fått i uppdrag att öva in -You are all that I want från Grease. Inte en lätt låt kan jag lova men jätterolig att sjunga. Sedan fick jag som har scenskräck en knäpp för jag sjöng -The Rose helt solo med darling som stöd brevid. Blodad tand fick jag efter det och lite senare så sjöng jag Cecilia Vennerstens -Det vackraste och tillängnade den till min darling.

En skitskoj fest med roliga människor.

// Jessan