Lider av...

Att ha alldeles för mycket att göra och på tok för lite timmar på dygnet.all Att jag försöker göra en del, den tiden som eg. är avsatt för sömn, gör ju inte att jag känner mig nå fräschare alls, nej!
 
Praktik, plugg 125% och extraknäck bakom taggtråden, fix med barn och familjeliv och så hästlivet förstås, gör att livet snurrar på, inte i 190 utan snarare 290 km i timmen.
 
Men det är en period nu och det kommer nog lugna ner sig så småningom.
 
Här på Lappkullen har 3 blivit 2. Hästar alltså. Tyra blev halt för ett par veckor sedan, fick vila och blev haltfri, för att sedan bli väldigt mycket haltare igen. Matilda åkte till världens bästa klinik, ATG, och fick konstaterat att Tyra fått fång, dock en väldigt lindrig sådan. En liten hovbensrotation på ena fram resulterade i att hon blev ordinerad spånbädd och stillhet.
 
Flyttade därför dagen efter till det stall som hon skulle flytta till i slutet av månaden. Enklare att hålla på med mockning och mer sällskap inne i stallet än hon hade haft här. Jag hade nog också valt att göra så iom att kallstall inte är så roliga på vintern och att stå inne 24/7 i ensamheten, det är inte så roligt.
 
Jag hoppas verkligen att Tyra blir helt återställd för det finns inget värre än när hästarna blir så där sjuka.
 
Själv har jag två piggelina pojkar kvar här. Började med ett pass på Pendus. Vi tränade ridvägar och jag tränade att planera dom haha. Idag kunde vi tom göra några tempoväxlingar i traven och jag kunde sitta ner istället för att rida lätt. Ja inte hela tiden då men, det tar sig.
 
Bonfire fick ett pass han med. Löslongerade och tränade på övergångar skritt, trav, galopp. Att byta varv och bryta av. Lite följa John blev det också.
 
Dom är så fräsiga mina räserponnies.
 
Snart dags att göra vinter i stallet, alltså ta fram vintertäcken och sätta undan det andra. Men det får bli till veckan någon dag när jag är ledig.
 
Dags att göra kväll, dusch, middag och samvaro med mina två tvåbenta pojkar.
 
Trevlig kväll!