Utforskar Agia Napa, en helt vanlig söndag!

Lördag morgon. Varmt och solen stekte ordentligt redan tidigt på morgonen. Tog en promenad runt gatorna kring Agia Napa. Följde Nissi Avenue och fönstershoppade, gick ner till stranden vid hotellet och tog oss ett dopp.
Jag är rätt så kräsen när det gäller vart jag bor. Det skall vara fin strand och snorkelvänligt men denna gång hade jag inte lyckats med att boka rätt "strand" men det blev ju som sagt en liten panikbokning så tid att googla hade jag inte riktigt.
 
Mycket sten var det i vattnet och snorkling där var uteslutet direkt. Så vi doppade oss en stund innan vi gick och la oss vid poolen. För första gången däckade jag, av ren utmattning, tror jag. Somnade i solstolen men vaknade efter någon timme och gick upp på rummet för att göra oss i ordning för middag.
 
En lugn dag helt enkelt. Och faktiskt väldigt väldigt välbehövligt.
 
Gick förbi och bokade en Buggy inför söndagen.
 
La oss relativt tidigt, och vaknade pigga och utvilade. Käkade frulle och gick och hämtade den lilla Buggyn som skulle ta oss runt Agia Napa denna söndag.
 
(Ghost Town)
 
(utsikten från Cape Greco)

Vi körde runt med den lilla röda. Körde runt i Palimmri som dock var en sovande stad just denna söndagen.
Vi stannade vid en jättesöt lite badvik med grottor som man kunde gå in i och vi utforskade Cape Greco, som var ofantligt vackert.
Snorklarna och cyklopen kom fram flera gånger under dagen och ja, det var en bra dag.
Brummade runt på Nissi Avenue på kvällen och käkade gott innan vi somnade utmattade.