Milstolpar i livet!

Jag har kommit till insikt om att det är vissa människor jag möter som är mina milstolpar. Jag ser ett antal framför mig, väldigt tydligt och jag kan känna en enorm tacksamhet för att dessa människor en gång inkluderat mig i sin sfär.
 
I slutet av 90-talet mötte jag en kvinna, jag tror jag skrivit om henne förr. Hon blev min vägvisare och kunde ge mig den energin jag då behövde. Idag minns jag vårat samtal när vi satt på Hotell Valhall och hon säger att hon tror att jag kommer att arbeta politiskt i framtiden. Jag trodde henne inte för jag är ingen politiker, jag är ju människa. Idag inser jag att jag hamnat på den vägen, egentligen av en slump. Men politiskt aktiv är jag och jag har valt detta för att kunna påverka så vårat samhälle blir ett samhälle för alla och kanske också för att jag inser att det behövs mer "människor" från den riktiga världen i politiken. Nå det var en milstolpe, liksom coachen jag mötte -06. Det mötet kastade om hela mitt liv och jag började ifrågasätta vem jag är och vad jag är menad att göra. Ifrågasatte relationer, kärlek och karriär.
 
Det känns som att det går ungefär en 10 års period mellan milstolparna. Nu alldeles nyss mötte jag en annan, ett kort möte som satt sina spår. Tankarna om vad jag behöver ha i mitt liv för att må bra igen satt igång och jag funderar fortfarande.
 
Jag börjar så smått kunna sortera tankar, känslor och handlingar och ta kontrollen igen en ser med ödmjukhet på de erfarenheter jag fått med mig genom livet, som format mig till den jag är idag. Jag känner att allt har sin tid och vissa perioder i ens liv, är kanske ämnade för att fokusera på andra och lägga sig själv åt sidan för en stund.
 
Just nu känns det bra. Varför? För att mina barn mår bra och jag börjar sakta men säkert se ljuset där framme. 
 
Men jag har en "finne" i röven om man kan säga så. En osalig ande som följer med hit hem, varje dag. En sådan som drar energi trots att det osaliga inte finns i rummet. Bara namnet gör att jag känner mig matt och orkeslös. Jag vet!!!! Man kan tänka bort negativ energi OFTAST!!! men just detta är stört omöjligt.
 
Men annars känns det bra :D!!!