Känsla och tårtbak!

Vaknade i morse med ett ryck då telefonen ringde på tok för tidigt. Sovmorgonen försvann i ett nafs när exmannen ringde och efterlyste dotterns tennisskor. Sånt som händer och det var väl helt ok att kliva upp och lägga sig i soffan och kolla film med gullet som fortfarande är hemma och sjukskriven.
 
Tog tag i "börjastädakontoret". Kontoret skall tömmas och sedan skall det renoveras så att jag får mitt egna lilla krypin. Tittade i lådor och kikade på passet. Vet ni vilken tur? Mitt pass hade gått ut i juli och sambons går ut nu den 11:e september.
 
Vi brummade iväg till polisstationen, shoppade lite (ganska mycket) åt sonen som skall till Abisko på måndag med klassen.
Stannade och plockade upp Sushi efter vägen men det var ingen höjdare. Tacka vet jag, OdOd i Luleå.
 
Kollade lite film, plockade lite till och gick sedan ut till stallet. Tog in bästa pojken, pysslade, sadlade och tog ett pass på ridbanan. Att rida i skritt gör verkligen susen för känslan. Att känna in öppnan, känna in vad som händer i hästen när jag spänner mig för mycket eller slappnar av, det känns underbart. Inget motstånd så här länge iaf och det känns som en annan värld.
 
Testade att korta steg, länga, korta och jag kan nästan känna hur vi går in i piaffen. Hrmpf, inte än, jag vet men om något år kanske när styrkan finns.
 
Tog sedan in och la om såret som ser ut så här idag:
 
Inte världens bästa bild och det ser alldeles illrött ut eftersom jag precis hållit på att försöka göra rent.
Men det ser bra ut om man jämför med:
 
 
Han är så snäll och står helt stilla medans jag pillrar. Blir inte störd när jag häller vatten på benet, vilket han blev väldigt irriterad över bara för några veckor sedan. Skönt är det när jag fixar att lägga om själv och det tar bara kanske 15 minuter.
 
Fixade sedan höpåsar, vatten och släppte ut honom i sovhagen. Flyttade Tyra till hagen brevid och drog sedan iväg på missions. Sambo fyller år i morgon så jag har pysslat på med diverse grejor. I morgon är jag ju nämligen inte hemma själv då allra bästa Ewa P-Schaeder kommer och håller kurs hela helgen.
 
Nu ska jag gå och sova så jag orkar vara aktiv och närvarande i morgon.
 
God natt! Och tack bästa Pendus för passet idag <3