Alla behöver en uppgift!

Det sägs att alla hästar behöver en uppgift. Det kan vara att bli riden, körd, tricktränad, vara uppfostrare i hage och lekfarbror. Faxe han är både trickhäst (bara lite försiktigt), ridhäst men också min bästa kompis <3
 
Bonfire, rödtotten, han är lekfarbror, trickhäst, min bästa kompis och nu har han fått en annan uppgift också. Idag har vi varit på premiärtur med vagn. Men det var inte jag  som höll i tömmarna, utan mannen i huset, som behöver ha en uppgift han också ;)
 
Vi har fått hålla på att trilskas med selen och vagnen och gjorde lite provisoriska uppfinningar som ändock fungerade. Vi fick inte skaklarna att ligga som de skall och klurade en del på det. Själva körningen gick bra men vi tog det lugnt. Först fick han dra bara vagnen och sedan satt sig Rob i vagnen. Turen blev ganska kort och i skritt.
 
Duktiga lilla rödtott <3
 
När vi sedan kom in och googlade (TACK GOOGLE) så såg vi att vagnen måste vara felkonstruerad och mycket riktigt, när vi sedan tittade på skaklarna såg vi att dom tagit av dom, vänt på dom och svetsat ihop. Bara att ta isär igen och göra om göra rätt ;) Har beställt snabbfästen till skakelgjorden så att skaklarna lättare hängs upp.
 
Har blivit en hel del utefix idag. Handlat blommor och planterat, köpte nya krukor och fixade i rabatten också. Blir fint med blommor.... väldigt somrigt :D!
 
Idag är också en sorgens dag. Barnen har åkt till sin pappa och blir där i 4 hela veckor nu. Men så valde vi att göra, så att jag kan jobba min period och han kan jobba när barnen inte är hos han. Smidigt men tomt och tyst.
 
Oj glömde ju bort att jag hunnit rida idag.  Testade postkandaret 13,5 och gissa om han trivdes bättre med den? Jodå :D Vi tog det lugnt idag men hade fokus på böjningen, formgivningen. Travade också lite och han kunde slappna av betydligt bättre än tidigare men vi tog det lugnt så att han inte fick upp pulsen. Finaste finaste gummibollen Faxe <3
 
Dagens bilder!
 
 
Nu dags för omgång två i duschen. Varmvattnet tog slut..... mannen duschar på tok för länge!!!
Sen sängen för hagrensning i morgon och sedan jobb hela långa kvällen.
 
Tack för att ni läser <3