Feel your boobies!

pink_ribbon.jpg pink ribbon image by signgirl2004Jag vaknade med feber idag och ringde VC som gav mig tid för läkarbesök. Blev inhyst i ett eget rum så jag kände mig som en leprasmittad och värre kändes det när doktorn kom in och vägrade skaka hand med mig före hon tagit på sig handskarna. Hon tog min temp som var trettioåttakommatvå grader och jag blev ordinerad sängvila och karantän några dagar till.

Idag hade jag verkligen velat vara på jobbet. Vi har haft massor med aktiviteter i Rosabandets tecken och det är något jag verkligen uppskattar. Rosabandet betyder massor men får mig att minnas när min mor fick diagnosen bröstcancer nästan samtidigt som min moster. Bägge två hade dock turen att bli friska och det är det långt ifrån alla som har.
Tänker på er alla som är drabbade på ett eller annat sätt.

Även om jag inte varit på jobbet idag så har jag gjort nytta. Vi har precis varit på banken och skrivit på lånet så nu är allt klar. Jag fick dock snällt sitta i bilen utanför medans Robert gick in och kom ut med papprena jag skulle skriva under. Smittbärare som jag är!!!

Nu tänker jag fortsätta göra det jag gjort hela dagen och det är nämligen sova film i soffan och kanske försöka få i mig lite soppa för energins skull. Hoppas ni där ute klarar er från denna flunsa för den är inte skoj på något sätt.

Oink oink!