Allt jag önskar kommer till mig.....

Dagarna bara går och går. Det är full rulle hela tiden men jag njuter av det, men även av tiden jag har för att återhämta mig. Skolan började i måndags och jag måste säga att det tog lite tid att komma igång. Tisdag hittade jag på allt annat att göra än att plugga och igår, ja då började jag men fick liksom inte ihop diskussionerna med mig själv, för ja, man behöver kunna resonera med sig själv i psykologin. Men fick rådet av en FB vän att skolka ett tag, vilket jag gjorde och drog ut på en skön tur med Faxe. Regnet duggade lätt och dofterna, ja dom var som balsam för själen. Så när jag kom in igen och alla stallsysslor var fixade, då hade jag återigen fått energi och jag kunde sortera och resonera och fick till och med ner det på papper. Inte illa!!!
 
När jag väl var färdig så tappade jag upp ett bad, hällde upp lite rosa, tände ljus och en brasa. Sedan la jag mig i badet och bara njöt av att vara här och nu och i min ensamhet eftersom darling var på tjänsteresa.
 
 
Han kom hem sent och vi somnade rätt tidigt. Vaknade pigg och utvilad och precis innan jag skulle iväg till skolan ringer telefonen. Folkhögskolan ville meddela att jag tagit mig in på Socialpedagogutbildningen på 2 år.
 
Jag tror inte att någon förstår hur GLAD jag blev. Tårar av glädje sprutade ner för mina kinder. Blir ett tufft år, med både den utbildningen och den jag redan går. Men förstå, om ca 6 månader är jag färdig Underskötersköterska mot funktionsnedsättning och om 2 år, då är jag även Socialpedagog.
 
Åkte iaf på redovisningen och den gick bra, åkte hem och satt igång att plugga för Psykologin nästa vecka. Tog ut Faxe på ridbanan och han är så underbar min lilla hobbithäst. 
 
Det var det jag ville komma till, alltså att allt jag önskar kommer till mig. Jag har önskat mig en häst som är vänlig, pigg och glad. Och dom kom till mig, bägge två, både Faxe och Bon <3 Jag har nu en flock som tycker om varandra och som tycker om mig.
 
Jag har önskat så starkt att komma in på den utbildningen och tillslut så gjorde jag det.
 
Vad har jag lärt mig av detta då? Att ha tålamod och att ha drömmar lönar sig. Och drömmar, dom kan slå in.
 
Jag har väldigt mycket att vara tacksam för, min sambo, mina barn, mina hästar, vår hund, katterna, dammråttorna, min torktumlare, badkaret, öppnaspisen mm mm mm mm