Hästlig valborgs!

Vaknade tidigt och solen sken från en klarblå himmel. Tog tag i att baka en dessert till kvällens middag så när Sandra dök upp kl 0800 så luktade det nybakat på Lappkullen. Det tråkiga för henne var - Se men inte röra!

Nå vi gick iaf ut till stallet och jag visslade på pojkarna som kom på direkten. Kl 0900 dök M och I upp och så blev det att sitta upp och jag började med Q. Red bara en kort stund och bad sedan M hämta en hjälm och hon skuttade glatt till stallet dock haltandes.

- Vem ska ha den? Nåmen du ;)! Hon testade snälla farbrorn även om det var lugna puckar och han var en ganska trött farbror.

Sedan fick I rida Dansken. Hon testade att lägga press på honom och fick till fina tamp och anslag. Inga är ju en klippa med enerom balans och känsla i kroppen. Önskar att jag hade hälften av hennes kunskaper och känsla.
Tänk så enkelt allt vore då!Sedan begav vi oss iväg till Våna där först Inga red sin underbara fuxfia. Sedan blev det min tur att hoppa upp och försöka hitta "kontakten" Några gånger fick vi till det rätt bra och tillslut funkade även galoppen. Så underbart att galoppera på stället, nästintill iaf.


Maja är nog den finaste dam jag vet! Och så tålmodig och snäll men ändå så petig :p


Me and Janne..... hade en kort men intensiv tur. Att sitta på en häst som kräver, alltså riktigt kräver, total kroppskontroll, var inget för mig idag. Det funkade med uppkortningarna och han är jättefin och lyssnar. Men han började sladda lite i traven och då tappade jag balansen, spände mig och ja, att spänna sig på Janne är ingen hit om man så säger.

Fröken Inga fick ta över istället och dom passar verkligen med varandra. När han börjar larva sig så skrattar hon bara och sitter ner lugnt och andas i jämn takt. En annan glömmer bort att andas av rädsla för att spänna mig och när jag andas då hyperventilerar jag nästan.

Nä nu har jag hästat mig klart för idag. Ska ta och fixa glacyr och sedan blir det dusch för hela slanten.

Tjoflöt everyhopa.