Att komma till insikt!

Ja det är så otroligt viktigt att komma till insikt om vad som är betydelsefull för ens existens. För mig handlar allt om att ha ett rikt liv med människor runt omkring mig som ger mig energi och som jag kan känna trygghet med, inga konstiga konstlade flashiga typer som bara "ser sig själv". Jag måste ha vänner som tar mig för den jag är och som tycker om mig för den jag är. Jag måste omge mig med människor jag kan lita på och som finns där för mig när jag sitter där på golvet och gråter och som jag får finnas till för när de behöver hjälp eller stöttning i livet. Jag kom till insikten en gång om vad som tog all min energi var och det resulterade i separation. Lämnade med allt vad det innebar och gick vidare. Hittade mig själv och fann den jag nu finner harmoni med. Även om allt går upp och ner så är det i hans famn jag vill vara.

Ibland så händer det att man omedvetet gör val om vem som skall finnas i ens liv och inte. Jag tror jag har gjort det när jag tänker efter. Ett val alltså.

Nu har jag dock hamnat i ett annat dilemma och det är något jag vill göra något åt, eller rättare sagt så är det något jag måste göra något åt. Jag tror att all den förändring som sker i mig har med flytten att göra. Jag har hittat en fast punkt tillsammans med min familj där vi alla känner oss hemma. Sedan finns det saker man måste förändra utanför sitt privatliv för att hitta den där abosoluta balansen. Mitt mål är att finna den. Vägen må vara lång och krokig men dit skall jag, till den abosluta balansen.

Lev och må!