Midsommar!

Uppbokade i stallet hela helgen, ja förutom midsommarafton och morgonen på midsommar dagen. Men sedan var det stört omöjligt att få hästledigt för alla vill ju ha ledigt under en sådan helg. Vår älskade medryttare Helena var på semester i Linköping så helt "stuck" i stallet var vi tråkigt nog. Så efter en trevlig midsommarafton hos min syster och hennes familj, inkl boråsarna så rattade vi hem till Gäddis på midsommardagen för att tillbringa tiden i stallet hela em och söndag fm då alla var bortresta. Suck säger jag bara!.

Nåja, vi har nu varit och kollat på ett nytt stall där vi kanske kan ha ett normalt socialt liv. För just nu står hästeriet mig upp i halsen då det är hötömmning, höbärgning och en av de inhyrda är borta på bete så ännu mer än vanligt är det och det är inte roligt alls.Speciellt inte när man inte lyckas vara ledig när det finns något speciellt att fira. Men speciellt tråkigt är också att posten inte levererar saker som de ska. I julas skickade ett par bekanta ett julkort som anlände i februari, förra veckan fick jag frå FK ett brev som jag skulle ha svarat på innan den 24:e juni och en inbjudan till ett bröllop på midsommardagen har inte dykt upp ännu. Och DET är otroligt trist!

Stallet vi tittat på är ett större stall med 18 boxar, men den är ingen ridskola och bara vuxna som är där. Där slipper vi höhantering, utsläpp, intag etc och vi har bara en helgjour var 5e vecka. Givetvis måste vi ta hand om mockning själv men HALLÅÅÅÅÅÅ vet ni hur skönt det kommer att bli om vi får boxplatsen där????? Sen så finns det toa, spolbox, fikarum mm så det känns nästan som ett lyxhotell. Nog tjatat om detta för nu i veckan är Helena åter till verkligheten och på torsdag får vi semester från stall och häst i drygt en vecka. Även om jag bara ääälskar den hästen så ska det bli skönt med en hästfri vecka.

Det har varit riktigt varmt ute den sista tiden så ridningen har varit lite små sporadisk. Ridit på banan i hackamore vilket han trivs bäst med. Men några härliga långturer har vi också varit på och de dagar vi inte har ridit så har vi släppt honom i storhagen och busat med honom för att han ska få röra på sig lite.

// Jessan