Detta samboträsk....

fett5vt.jpg

Med mysfredagar, lördagar, söndagar, måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar, sätter sina spår. Gick ner massor i vikt förut, en siså där 25kg ungefär och känslan i kroppen var otrolig. För mig sitter mitt självförtroendet i mitt välbefinnande och eftersom jag mår väl när jag har rätt vikt så är det viktigt att jag håller den.

Träffade darling för 1½ år sedan lite drygt och sedan dess så har kilona bara smygit sig på. Min tid i Luleå tillbringade jag i stallet i STRETCH ridbyxor eller i mjukisbyxor hemma och på skolan. Så inte märkte jag att fettet började smyga sig på igen. MEN när nog många kilon fastnat så känner jag i kroppen att det inte är bra, inte någonstans. Jag känner avsky för att klä upp mig och känner avsky för att inse att jag inte får på mig mina snygga jeans längre.

Så vad gör jag jag åt detta? Jag VILL ju inte ha någon annan känsla i kroppen än välbefinnande, och vem kan göra något åt det? Enbart jag! Så i måndags började min avsockring och det går över förväntan. Mitt mål är -10 kg till sommaren och det är ett mål jag tänker nå.

Ett annat mål är att hålla mig rökfri. Många säger att det är galet att sluta röka och sluta äta godis samtidigt men jag vet att det är en nödvändighet för om jag inte skulle ha 100% koll på vad jag sätter i mig så skulle jag snart rulla fram, för man blir hungrigare av att sluta röka. Allt luktar och smakar så underbart gott. Lika bra att få allt avklarat ännu en gång.

Fast lite jobbigt är det när de har fredagsfika på jobbet med chokladmuffins med dumle i, sockerkaka och syltkakor. MEN det är bara att bita i hop.

Lunchat klart o ch dags för lite jobb =)