Hoppla pålle.....

Vaknade utvilad i morse trots att Qulmin ropat efter Tyra hela natten. Ska bli spännande att se hur länge han ropar efter henne till hösten när betet är över. Hade han varit hingst hade han nog gärna klivit upp på henne med en önskan om att aldrig behöva kliva ner igen :p!
 
Det är riktigt skönt att vakna utvilad men pricken över i är ändå att vakna till en strålande sol. Vädret kastar om ordentligt. Från att ha varit kallt och höst stormigt ute så var det idag varmt och skönt. Me lööööööve <3
 
Fröken Anki kom förbi tidigt och idag fick vi en ny övning. Skritt, halt, ryggning, trav, skritta, halt, ryggning och trav igen. Ryggningen tränar honom att orka ta mer vikt med bakknäna och om jag ryggar för många steg så försöker han slippa undan genom att börja vända, släppa ut rumpan.
 
Testade även anslagen från ryggningen och det gick bra, me happy!
 
Roligt är det att rida, även om jag inte är gjord för kurseriet. Ringde och pratade med fina Ewa Pettersson-Schaeder, som förstod min känsla även om det inte gick så illa sista kursen som jag själv upplevde. Men det känns skönt att prata om det för då får jag det lättare att förstå och kan börja jobba med det. Jag är som lite seg när det gäller vissa bitar :p! Men det är iaf skönt när det funkar att rida för fröken Anki.
 
På dagen kom Disa hit och hälsade på en sväng och det är alltid trevligt med spontanbesök <3
 
Sedan var det dags för Madde aka JustsoLingonbäret, att anlända till Lappkullen. Gjorde i ordning pojkarna och tog ut dom efter Brännheden. Tränade återigen att göra övergångar från halt till trav samt anslag och han är så duktig min vita för han verkligen gillar att galoppa. Det har som blivit hans grej <3 och jag kan belöna honom med att få göra anslag.
 
Skön tur men fina pojkar som bara är glada och pigga. Släppte dem sedan på betet igen och tog grejorna med oss hem.
 
Nu får de vila igen, för det är dags för oss att bege oss till Umeå i helgen. Blir ingen sväng till Ewa för hon hade fullt upp men vi har en plan.... och jag hoppas verkligen att det går vägen för då kommer jag bli världens lyckligaste <3
 
Kvällen har gått åt till att laga mat, äta, skjutsa barn, fixa vatten till hästarna och spraya dem. Nu ska jag snabbt se över garderoberna, hänga tvätt, duscha och sedan tänker jag kolla nån film.. Ghost Whisperer ;)!
 
Rid väl och var en god ledsagare till din häst <3