It´s a wonderful friday.....

Igår drog jag på lång lunch med bästaste Ewa. Satt på Myggan i 1½ timme och bara surrade innan jag åkte hem för att kolla om sadeln hade kommit. Nååå nä inte hade den det.

La mig i soffan och vilade. Det är otroligt tröttsamt på jobbet. Att leva i sådan ovisshet och osäkerhet är inte alls roligt och det tar på allas krafter och humör. Ibland begriper jag inte alls hur folk och fä tänker. Det finns sådana där så kallade hygienfaktorer som bara ska fungera. Och just nu så känns det som om vi absolut får stå på egna ben, ingen står bakom oss. Ja så känns det!

Men men, vilade iaf en stund och så fick jag ett sms av min älskling som undrade om jag ville gå ut och äta. MEN JAAA! Självklart. Fick dock lite panik för stallet var inte gjort så jag hoppade in i stallkläderna och drog till prinsen. Jag chockade mig själv igår genom att rida barbacka. De övningar vi tränar mest på nu är ju i skritt och trav och jag lyckades trava en hel del. Emil var nöjd efter 30 min och min ända fick nog. Hade jag travat några minuter till så hade jag blivit skinnflådd, jag lovar.
Pysslade och goades och Emil la sitt huvud i min famn och nästan somnade. Han är såå go !
Darling kom dit och hjälpte mig avsluta allt och Emil fick gå ut i hagen en stund till och vi skyndade hem för att duscha och driva till Lantjärv med nå sadel jox.

Middagen avnjöts på Vikingen och gott var det.

Nu ska jag iväg på jobb. See u all out there!