Vi åker tillbaka till Tusen och En Natt!

 
Satt vid datorn igårkväll. Hög på endorfiner och fingrarna gick av sig själv och vips så hade vi bokat en resa till hösten. Givetvis bär det av till Makadi Bay igen. Hotellet blev dock inte detsamma utan denna gång bokade vi Makadi Beach Resort. Visst var Grand Makadi helt underbart men det är roligt att prova nåt nytt även om vi är på samma område liksom :p!
 
Makadi Beach heter egentligen Makadi Spa. Det är 16 års åldersgräns och en vuxen och romantisk atmosfär. Verkar det vara iaf när man läser recensionerna ;)!
 
Stranden är både sten, sand och korall och snorklingen är exakt likadan som när vi var förra året för hotellena ligger brevid varandra. Och om vi ska va ärliga så är det snorklingen som  är det som avgör destinationen. Har du aldrig snorklat i Röda Havet, så rekomenderar jag dig att göra det.
 
Jag har lagt bort mina planer på att rida kurs i sommar och höst för att kunna åka med min darling. Livet består inte bara av häst och jag älskar verkligen att göra saker tillsammans. Han ger så mycket av sin tid så jag vill ge honom det vi gillar att göra tillsamman.
 
Nä nu ska jag hoppa i duschen. Har varit ut på en kortare barbackatur på min prins. Provade stänga ögonen men hallåååååå, man blir ju illamående.
 
Föresten så har jag haft en sjuhelsikes huvudvärk idag och äntligen fick jag tummer ur och ringde VC och fick utskrivet Zomig så den gav sig när jag fick vila en stund på soffan.
 
Trevlig kväll alla!
 
Kategori: Dagbok Taggar: Makadi Beach Resort, Egypten, semester, lyx, snorkling, röda havet, kärlek, delfiner, Makadi Bay, Grand Makadi, Saltvatten, akvarium, nemo,