En natt jag drömde något som jag........

Aldrig dröööömt förut..... Jag drömde att jag fick mig en alldeles egen spanjor, en liten PRE hingst med blank silverfärgad hårrem och svart lång man. Han följde med mig överallt, gick som en hund bakom mig och var hur ljuvlig som helst.

Undrar om detta kan vara en sanndröm??? Min sambo hoppas nog inte på det skulle jag tro :p!

Idag har en jättetrevlig hästtjej varit och tittat på mitt lilla sockertroll Hero. Kändes jättebra för det är en riktig djurfamilj som ev. vill köpa honom och jag skulle aldrig släppa något av mina djur till någon jag inte vet med säkerhet tar hand om dem.

Han får mig att skratta den där lilla hur många gånger som helst. I förrgår gick han för första gången igenom hagen för han tyckte att han också minsann skulle få komma in i stallet. Han är inte en rymmare fördet, utan bara lite uppfinningsrik.

Idag fick han mat i hinken och när jag kom ut i stallet igen så låg han ner med huvudet i hinken och åt, rullade sig lite och åt lite igen, eller rättare sagt slickade hinken så att iiiiiiiiiingenting skulle gå till spillo.

Fick ta hand om diverse skrubbsår på de stora grabbarna som tydligen haft hyss för sig. De som fått de flesta blessyrer var min älskade vita, men det var mest kala fläckar och nått broddhål.

Nä nu är jag leds på -20, vill ha -5 och solsken. Bara så ni vet......

Dags att hoppa i säng, i morgon är en spännande dag. Pker med Madde till Boden för besiktning av Janne. Cooolt blir det.

Natti natti folket.